Shkolla e vjetër 95.9

Info koment Stacione raport

Shkolla e vjetër 95.9 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Shkolla e vjetër 95.9 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me SHBA.

Shkolla e vjetër 95.9 Adresa e internetit është oldschool959.com

Vend: SHBA

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations