The Oasis Phoenix

Info koment Stacione raport

The Oasis Phoenix broadcasts both USA and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. The Oasis Phoenix main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen.

The Oasis Phoenix website address is theoasisphoenix.com

Vend: SHBA

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations