Dyqani Metalik

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio në internet që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë edhe transmetimi i hiteve më të mëdha në të gjithë botën Metal Shop po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar në mesin e dëgjuesve të tyre për prezantimin e programeve të bukura.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.metalshoprocks.com

Email: richrock@metalshoprocks.com

Gjuhe: English

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations