Mashup Reggae

Info koment Stacione raport

Mashup Reggae është një media e jetesës, argëtuese dhe krejt të pavarur veshje me një përqendrim të fuqishëm në rrënjët e amerikan dhe ndërkombëtar muzikës reggae. Dedikuar për përhapjen e vetëdijes së kulturës reggae, Mashup Reggae ka krijuar Është vet linjë veshje autentike dhe origjinale që është projektuar posaçërisht për Todays artistëve të lartë reggae dhe avokatëve.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.mashupreggae.com

Email: info@mashupreggae.com

FaceBook: mashupreggae

Instagram: mashupreggae

Gjuhe: English

Numri i kontaktit: 4074868498

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations