top logo

Latino 97.7 është vendi ku dëgjuesit janë të talentuar me të klasit muzikë kryesor kulturor. Muzika ka pasionin e vet të komunikimit dhe çdo vend ka stilin e tyre të muzikës ekzekutimin. Secila dhe çdo zhanret e muzikës janë gjithashtu shumë të veçantë dhe kjo është arsyeja pse Latino 97.7 përpiqet të sjellë sa më shumë variacion në programet e mundshme për ta.
Latino 97.7 Adresa zyrtare e internetit është www.latino977.com

Latino 97.7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Latino 97.7 ]