KTDE 100.5 FM

Info koment Stacione raport

KTDE 100.5 FM ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. KTDE 100.5 FM broadcast Classic rock, gjendje e dëshpëruar, Oldies, alternative rock, xhaz, R&B, shpirt, rockabilly, klasik, Spanjisht, and community affairs.

KTDE 100.5 FM adresa e internetit është www.ktde.com

Vend: SHBA

Zhanret: / / / / / / /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations