KRKS FM

Info koment Stacione raport

KRKS FM telecasts its projects improve its playlists for a socially and socially assorted group of onlookers. Pavarësisht shfaqjes së një shumëllojshmëri të të dhënave dhe programeve dëfrim, KRKS FM telecasts differing nearby preparations. projektet e tyre përgatitjet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, çështjet aktuale, i kuzhinës, social, eksitim dhe lojëra fusha. They are functioning as a scaffold in the middle of audience members and music.

KRKS FM website address is www.947krks.com

Vend: SHBA

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations