KPRM 870 AM

Info koment Stacione raport

KPRM 870 AM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, KPRM 870 AM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

KPRM 870 AM adresa e internetit është www.kkradionetwork.com

Vend: SHBA

Zhanret: /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations