top logo

Kool 107.9 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Honolulu, US or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Honolulu, US and from the whole world KOOL 107.9 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Kool 107.9 Adresa e internetit është 1079koolgold.com

Kool 107.9
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Kool 107.9 ]