KNBA Radio

Info koment Stacione raport
KNBA Radio Broadcast Korporata (KBC) është një jofitimprurëse, Alaska Native Media Center qeverisen dhe operuar vendosur në Anchorage, Alaska. “Koahnic” është një fjalë Athabascan në dialektin kuptimin Ahtna “ajrit jetojnë”.Misioni i KNBA Radio Broadcast Korporata është të jetë lider në sjelljen e zërave amtare në Alaska dhe kombit.
KNBA Radio adresa e internetit zyrtare është www.knba.org

Vend: SHBA

Zhanret: / /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations