top logo

KLVE FM 107.5 regarded as “K-Dashuria 107.5 Fm”, është një stacion radio të autorizuar të Los Angeles, Kaliforni, me një person i pjekur organizatë spanjolle bashkëkohore muzikore. Kjo është pohuar nga vizioni Uni. Parë dhe të gjatë-running Spanjisht Fm LA, shfaqur në 1975, KLVE FM 107.5 ka qenë vazhdimisht shkon stacion spanjoll sektorin e biznesit për një kohë të gjatë, dhe përveç kësaj që afrimin e ppm Arbitron-së (Vlerësimet elektronike vlerësim). Me një javë nga javës turmën prej përafërsisht 2 milion individë, KLVE FM 107.5 is generally viewed as the best Spanish-dialect radio station in the U.s. The call sign and motto originates from its extremely removed past, kur ai ka luajtur meloditë bukur muzikë në anglisht. KLVE FM 107.5 is not identified with K-Love, i cili është një sistem i stacioneve Anglisht-dialektore radio krishtera që ndodhen në Oregon. Treguesi HD2, megjithatë, ofron një spanjisht krishterë lloj muzikë adulate. Në një fokus stacioni ishte Kkmd-Fm një stacion shkëmb para se ajo erdhi në jetë atë që është sot një stacion spanjoll.

Faqja Zyrtare : www.univision.com

KLVE FM 107.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : KLVE FM 107.5 ]