top logo

Kauai network Radio (KKCR) is a volunteer-run, listener supported, non-business radio station at the Hawaiian Islands. music heard on KKCR reflects the wide spectrum of Kauai’s network. Programming includes Hawaiian, Xhaz, Gjendje e dëshpëruar, Shkëmb, dhe
Reggae.
Contact Info:
P.O. Box 825
Hanalei, HI 96714
808-826-7774
KKCR FM website address is www.kkcr.org

KKCR
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : KKCR ]