top logo

KJ Country broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, KJ Country broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Contact Info:
KJ Country website address is www.kjcountry.com

KJ Country
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : KJ Country ]