top logo

KICKS 99.1 është një radio stacion muzikë në internet. KICKS 99.1 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. KICKS 99.1 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.
KICKS 99.1 Adresa e internetit është www.kicks99.net

KICKS 99.1
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : KICKS 99.1 ]