top logo

KGNC FM communicates its projects enliven its playlists for a socially and socially different group of onlookers. Notwithstanding the communicate of an assortment of data and amusement programs, KGNC FM communicates various neighborhood creations. Their preparations and data based projects contains, për shembull, current issues, i kuzhinës, social, diversitetit dhe lojëra fusha.

KGNC FM website address is www.kgncfm.com

KGNC FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : KGNC FM ]