top logo

1350 AM KDIO broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, 1350 AM KDIO broadcasts diverse local productions.

KDIO website address is www.kphrfm.com

KDIO
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : KDIO ]