KBUT FM

Info koment Stacione raport

KBUT FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, KBUT FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

KBUT FM website address is www.kbut.org

Vend: SHBA

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations