top logo

Të gjitha Hits e 60 të mblidhet këtu në Hits 60s radio. Radioja është e mbushur dhe e mbushur me shumë më të mirë, më të njohura dhe ato këngë tipare që shënuan dekadën e muzikës 60 nga historisë muzikore e SHBA. Me Hits 60s dëgjuesit mund të merrni nostalgjik nga vibe të këndshme muzikore e 60-ta.
Hits 60s adresa zyrtare e internetit është www.hits60s.com

Hits 60s
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Hits 60s ]