Heetz Radio Dance Club

Info Comment Report

Kush janë dëgjuesit Heetz Radio Dance Club ka synuar mund të kuptojnë lehtësisht me emrin e radios vetë. Ky radio është më shumë në shënjestër për llojin e dëgjuesit të cilët janë të dua e valle popullore dhe Clubbing programe muzikore dhe vizioni i tyre është që të ofrojë programet më të mira të mundshme për këto gjini.
Heetz Radio Dance Club adresa faqen zyrtare është www.radionomy.com

Vend: SHBA

Zhanret: / /

Popular Stations