Bamje 94.9 FM

Info koment Stacione raport

Bamje 94.9 FM luan muzikë të mirë nga klasike dhe zhanret e vendit. Këto dy zhanër muzikor ka vet pasionin e tyre të gjallë muzikore dhe shumë këngëtarë dhe muzikantë të botës janë të njohura në të gjithë botën për këto muzikë dhe bamje 94.9 FM është atje për të luajtur të gjitha shumë më të mirë të këtyre dy zhanër të muzikës.
Bamje 94.9 FM adresa website zyrtar është www.gumbo949.com

Vend: SHBA

Zhanret: /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations