Argëtim 101.7 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Argëtim 101.7 broadcasters believe in providing classic music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown classics hits music.

Argëtim 101.7 Adresa e internetit është www.fun1017.com

Argëtim 101.7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Argëtim 101.7 ]