Frog Country 92.3

Info koment Stacione raport

Frog Country 92.3 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Frog Country 92.3 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Frog Country 92.3 Adresa e internetit është www.frogcountry923.com

Vend: SHBA

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations