Energji 106.9 është një nga stacioni popullore muzikë. Energji 106.9 Stacioni streaming muzikë dhe Programet si në ajër dhe në internet. Originally it is a Top 40 and Pop Music radio channel plays around the clock 24 orë live online. Energji 106.9 gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore consistantly për njerëz të të gjitha moshave.

Energji 106.9 Adresa e internetit është energy1069.com

Energji 106.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Energji 106.9 ]