top logo
EMix Radio broadcasts its programs decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, EMix Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
EMix Radio official website address is www.emixradio.us
EMIX Radio
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : EMIX Radio ]