I lehtë 101.3

Info koment Stacione raport

I lehtë 101.3 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. The station plays all the 70s, 80s, 90s and moremusic you love while striving to keep up with the desires of its listeners.

I lehtë 101.3 Adresa e internetit është easy1013.com

Vend: SHBA

Zhanret: / /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations