Drolo Mix, luan shumë mirë këngët hit të 60-ta, nga 80 dhe 90 shumë. Kjo është lloj i radio që do të japë një muzikë shumë të mirë nga 60-ta, 80'S dhe epokës muzikore 90-. Drolo Mix dhe gjë e tij e mirë është se kjo radio është në dispozicion në internet dhe është gjithashtu një stacion komercial falas.
Drolo Mix adresa faqen zyrtare është www.drolomix.wix.com

Drolo Mix
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Drolo Mix ]