top logo

Ju nuk keni nevojë të besojnë në atë radio është duke folur në lidhje me programet e tyre ju vetëm një mendje në dhe për të marrë në kontakt me prezantimin muzikore të vendit Botërore dhe ju vetë do të kuptoni se sa e playlists janë të këndshëm e Vendit Botërore. Kjo është një nga radiot më të mira të vendit.
Vendi Botërore adresa faqen zyrtare është www.countryworldmax.blogspot.com

Vendi Botërore
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Vendi Botërore ]