top logo

I ftohtë 103.5 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

I ftohtë 103.5 Adresa e internetit është www.cool1035.com

I ftohtë 103.5
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : I ftohtë 103.5 ]