Klasik 101

Info koment Stacione raport
Klasik 101 broadcasts both USA and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Klasik 101 Vizioni kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. As USA has its own beautiful tradition of music and culture Classical 101 most of the time tries to play songs and arrange programs that’s gonna represent its own tradition of music and culture.
Klasik 101 Adresa zyrtare e internetit është www.wrr101.com

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations