top logo

Classic Rock 99.5 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Classic Rock 99.5 broadcasters believe in providing Classic Rock music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown tracks Classic Rock music.

Classic Rock 99.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Classic Rock 99.5 ]