Classic Rock 92.9 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Classic Rock 92.9 broadcasters believe in providing Classic Rock Music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Classic Rock Music.

Classic Rock 92.9 Adresa e internetit është kism.com

Classic Rock 92.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Classic Rock 92.9 ]