The Captain 99.9

Info koment Stacione raport

The Captain 99.9 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, The Captain 99.9 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

The Captain 99.9 Adresa e internetit është www.centralmoinfo.com

Vend: SHBA

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations