top logo

98.5 KVOO broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. 98.5 KVOO broadcasters believe in providing Country Music, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Country Music.

Contact Info:
4590 E. 29th St. Tulsa, OK 74114
918-743-7814
98.5 KVOO website address is www.kvoo.com

98.5 KVOO
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 98.5 KVOO ]