70s Pop Up

Info koment Stacione raport
70s Pop Up is a popular hit radio channel based in Atlanta, GA, SHBA. It plays various types of music genres like 70s, Adult Bashkëkohore, Oldies, Pop, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën angleze zyrtarisht. Ajo gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit.

Vend: SHBA

Zhanret: / / /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations