top logo

105.7 The X is a non-profit radio on the Internet every day brings the best Rock Alternative music.This radio station was created for lovers of good music, Rock music We love you all know, këtu ju mund të ndjeheni mirë, kur ju të dëgjoni muzikë dhe të lexoni një lajm të cilësisë në lidhje me një aktor të ri, një këngëtar apo edhe një risi në zonën ku je.

105.7 The X website address is thexcolumbus.iheart.com

105.7 X
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 105.7 X ]