1041 Ranch

Info koment Stacione raport

1041 Ranch është një Family Online Radio, bazuar në Regina, Saskatchewan, a është jo-komercial, 24-orë, dëgjues-mbështetur, themeluar në 2009. 1041 Ranch Ne të luajë një shumëllojshmëri të llojeve të ndryshme të një format të muzikës e cila është e lidhur me një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë Retro Vendi, Vend, 60'S,70'S,80'S, Hard Rock dhe muzikë nga një spektër të gjerë.
1041 Adresa e internetit Ranch është www.theranch.fm

Vend: SHBA

Zhanret: /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations