103.1 WIRK

Info koment Stacione raport

103.1 WIRK broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, 103.1 WIRK broadcasts diverse local productions. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

103.1 WIRK website address is www.wirk.com

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations