top logo

102.5 KKCI broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. 102.5 KKCI broadcasters believe in providing Clasic rock music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown classic rock music.

102.5 KKCI
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 102.5 KKCI ]