top logo

1000 Oldies Hits është shtëpi për disa shumë të vjetra Hits këngët. Radio ofron për programet e dëgjuesit e tyre shumë tërheqëse dhe të pasionuar radio në këngët e ditë të mira e vjetër, kur muzika ka filluar epoka e evolucionit muzikor. 1000 Oldies Hits luan kryesisht Oldies këngë të nga 50-ta, 60'S, 70'S.
1000 Oldies Hits adresa faqen zyrtare është www.1000oldies.com

1000 Oldies Hits
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 1000 Oldies Hits ]