top logo

Hits muzikë gjithë kohës, argëtim gjatë gjithë kohës dhe 1000 Hitz është e përkryer për këto lloje të përvojës muzikore. 1000 Hitz luan vetëm godet këngët. Si dëgjuesit do të gëzojnë këngë të llojeve të ndryshme dhe një llojet e këngëve nganjëherë krijon mërzitje në mënyrë për të rifreskuar një grimë 1000 Hitz luan këngë popullore nga zhanret e ndryshme të mundshme.
1000 Hitz adresa website zyrtar është www.radionomy.com

1000 Fjalë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 1000 Fjalë ]