100 XR Radio

Info koment Stacione raport

100 XR Radio do të ketë një jashtë të re të vetme në korrik 16 i quajtur “Kini kujdes me sjelljen tuaj”, materiali i parë i ri nga legjendat e Grunge / Rock që nga albumi i vitit 2009, “Backspacer”. 100 XR Radio ka nënshkruar me Republikën Records për lirimin e albumin e tyre të nëntë në studio, oferta e parë e grupit në katër vjet, e cila është për shkak në fall.Avenged Sevenfold kanë bërë të ditur se albumi i tyre i gjashtë studio, “Përshëndes të Thief”, do të jetë lëshuar në gusht 27 nëpërmjet Warner Bros. Records.Switchfoot do të nxjerrë albumin e tyre të nëntë në studio, “Fading West”, në tetor. Grupi do të nxjerrë një film 80-minutësh, gjithashtu me titull “Fading West”, dokumentimin i tyre duke 2012 turne botëror dhe krijimi i albumit të ri. MGMT do të nxjerrë albumin e tyre të vetë-titulluar tretë në shtator 17.
100 XR Radio adresa website zyrtar është www.100xr.com

Vend: SHBA

Zhanret: / /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations