top logo

Muzikë Urban është shpirti dhe pasioni i 100 Urban. Radio ka qenë i njohur si radio centric dëgjues që do të japë disa muzikë të mirë klasike dhe moderne urbane. Dëgjuesit mund të përjetojnë të gjithë muzikën hitet urbane përmes 100 Urban ans programet e saj ditë kohë të ndryshme muzikore.
100 Adresa Urban zyrtare e internetit është www.100radios.net

100 Urban
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 100 Urban ]