top logo

100.9 Extreme Radio Independent është Rochester Urban Station Alternative! Tune në për bisedë vetëdijshme shoqërore urbane, dhe muzikës alternative urbane. Misioni i WXIR-LP është që të sigurojë banorët Rochester qytet me programimin radio-fokusuar komunitetit me terren të rinjve, si një fokus.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.1009wxir.com

E-Mail: info@rctvmedia.org

Facebook: 1009WXIR

Cicëroj: @ 1009WXIR

Gjuhe: English

Numri i kontaktit: +1 585-219-8889

Adresë: 21 Gorham Rruga Rochester, Nju Jork

100.9 Extreme Radio Independent
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 100.9 Extreme Radio Independent ]