Sport 890

Info koment Stacione raport

Sport 890 Stacioni kryesisht Ora sportive luajnë lajm flasim etj muzikë. Sport 890 transmetimi live nga Uruguai. Sport 890 gjithashtu luajnë 24hours lloj të ndryshme të zhanreve të muzikës. Jetojnë Match mendje Sport 890, mysafirët e futbollit, analitike s, komente dhe lajme. Sport 890 së bashku me muzikë të mirë. Sport 890 Adresa zyrtare e internetit është sport890.com.uy

Vend: Uruguay

Zhanret: /

loading...

Uruguay Radio Stations

Popular Stations