top logo

RTM Uruguay is a online music radio station. RTM Uruguay broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. RTM Uruguay has something for all discerning music lovers.

RTM Uruguay official website address is www.rtmuruguay.org

RTM Uruguay
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : RTM Uruguay ]