RINCON FM

Info koment Stacione raport

RINCON FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, RINCON FM broadcasts diverse local productions. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

RINCON FM Official Web address is www.radiorincon.com.uy

Vend: Uruguay

loading...

Uruguay Radio Stations

Popular Stations