top logo
Shkëlqim FM 99.7 është një stacion radio muzikë. Shkëlqim FM 99.7 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Shkëlqim FM 99.7 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.
Shkëlqim FM 99.7 Adresa zyrtare e internetit është www.resplandorfm.com
Shkëlqim FM 99.7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Shkëlqim FM 99.7 ]