Radio Sarandi 690

Info koment Stacione raport

Radio Sarandi 690 është një komunitet jo-fitimprurëse online dhe FM stacion Raido në Montevideo, Uruguay. Si Radio Sarandi 690 vetëm rinia radio stacioni në internet. Radio Sarandi 690 ofron një përzierje e Talk spanjolle, Lajme Vendore, Spanjisht Muzikë.
Radio Sarandi 690 Adresa zyrtare e internetit është www.sarandi690.com.uy

Vend: Uruguay

loading...

Uruguay Radio Stations

Popular Stations