top logo

Shumës FM 89.9 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Shumës FM 89.9 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with Uruguay.

Shumës FM 89.9 Adresa zyrtare e internetit është www.pluralfm.com.uy

Shumës FM 89.9
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Shumës FM 89.9 ]