M24 Fm

Info koment Stacione raport
Uruguaj ka marrë një radio stacion pak që është transmetuar jetojnë 24 orë në ditë dhe M24 Fm është në mesin e disa nga ato stacione radio në Uruguaj. Radio është një nga më të mirë të mesme të lidh njerëzit me kulturën e vetëm të Uruguait dhe popullit të saj dhe M24 FM është ndër radio të madh në këtë drejtim. Ata janë të njohur mirë për tyre në kohë transmetimin e lajmeve dhe informacioneve të tjera kombëtare të popullit. Tregon e tyre interaktive dhe programe analiza mbi çështje të fundit Uruguaj janë shumë të popullarizuara. Së bashku me sigurimin e muzikë me cilësi ata gjithashtu ofron muzikë të bukur për dëgjuesit e tyre. M24 Fm adresa faqen zyrtare është www.m24.com.uy

Vend: Uruguay

Zhanret: /

loading...

Uruguay Radio Stations

Popular Stations